Nieuws

Anti kerntrek cilinder

Anti kerntrek cilinder, anti kerntrek, kerntrek cilinder, kerntrekken

 

Landelijk vervolg voor anti-inbraak campagne.
Bron: Omroep Flevoland

De Almeerse anti-inbraak campagne ’112 daar pak je inbrekers mee!’ krijgt een landelijk vervolg. Dat maakte demissionair minister Ivo Opstelten maandag bekend tijdens een werkbezoek aan de stad.

De campagne is begin dit jaar van start gegaan en roept burgers op om 112 te bellen als ze vermoeden dat iemand op het punt staat een inbraak te plegen.

Volgens burgemeester Jorritsma heeft de campagne succes, maar is er nog veel werk aan de winkel. Ook al is het aantal woninginbraken in de eerste maanden van dit jaar met zo’n 15 procent afgenomen, vorig jaar nog was er een stijging van 50 procent.

Om inbraak dmv Kerntrekken te voorkomen kunt u een anti kerntrek cilinder aanschaffen!

 

Nieuwe norm inbraak- en overvalalarmsystemen.

Bron: Nieuwsberich NEN

NEN heeft normontwerp NEN 8131 ‘Systeem- en kwaliteitseisen en toepassingsrichtlijnen voor inbraak- en overvalalarmsystemen’ voor commentaar gepubliceerd. De norm geeft regels voor het ontwerp, de uitvoering, de bediening, de inbedrijfstelling, het onderhoud en de kwaliteit van inbraak- en overvalalarmsystemen (I&HAS).

De eisen die van toepassing zijn op een I&HAS hangen af van de vereiste beveiligingsgradatie. Daarbij moet rekening worden gehouden met de aard van het gebied, de waarde van de inventaris, het risico van inbraak, de dreiging voor personen en andere factoren die de keuze voor de beveiligingsgradatie en de omvang van een I&HAS beïnvloeden. De gebruiker zelf en/of verzekeraars kunnen ook eisen stellen.

NEN 8131 biedt verzekeringsmaatschappijen, beveiligings-installateurs, opdrachtgevers en de politie ondersteuning bij het opstellen van een volledige en nauwkeurige specificatie van een I&HAS.

Belanghebbenden kunnen tot 1 maart 2014 commentaar indienen. De commentaren worden verwerkt in de definitieve uitgave van deze norm.

Kerntrekken is een veel gebruikte inbraakmethode. Koop een anti kerntrek cilinder om inbraak te voorkomen!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>